dijous, 26 de gener del 2012

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau




Ja podeu visualitzar els vídeos de l'acte del DENIP 2012:
-Vídeo 1
-Vídeo 2


Noticies:
-DENIP 1

1 comentari:

  1. El dia 30 de gener moltes escoles d’arreu del món celebrem el Dia Escolar de la No violència i la Pau (DENIP). El DENIP a Catalunya es promou a partir del Pla d’Escoles Associades a la UNESCO, entitat a la qual l’Escola està vinculada. A la nostra Escola, ja fa molts anys que recordem aquesta data (l’aniversari de la mort de Gandhi) i celebrem una Diada amb molta significació i simbolisme.

    Tots els nois i noies de l’escola han estat preparant durant aquesta setmana l’activitat a l’aula, treballant els valors de la pau i arribant a la conclusió que la construcció d’un món més just és un compromís col•lectiu.

    El lema del DENIP d’enguany coincidint amb el 275 aniversari és: “275 ANYS AL SERVEI DE L’EDUCACIÓ, 275 ANYS AL SERVEI DE LA PAU”.

    L’acte simbòlic serà el dilluns 30 de gener a la Plaça Santa Anna, de 2/4 de 12 a d’1 del migdia. Hi participaran més de 2000 alumnes dels edificis del Torrent, Plaça i Mar, com a signe i compromís d’unitat en favor de la pau.

    L’activitat consistirà en que tots els alumnes han preparat uns mocadors en els quals han escrit paraules i frases en favor de la pau. Cada grup lligarà els seus mocadors en una corda, i a mesura que vagin arribant a la plaça penjaran la corda en els arbres de davant de l’escola.

    Tot seguit es procedirà a fer la lectura dels manifestos fets pels alumnes d’infantil, primària i secundària. Seguidament es tocarà una peça musical dirigida per la professora de música Imma Planas i com a colofó, tots els alumnes assistents cantaran la cançó “El món seria”.

    Acabat l’acte una representació d’alumnes i docents s’adreçaran a l’Ajuntament per a lliurar un exemplar dels manifestos als representants de la ciutat.

    Sou convidats a l’acte.

    ResponElimina